sunnuntaina, marraskuuta 25, 2007

Rieskarullat

Jokin aikaa sitten teimme chapatteja ja ajattelimme jo silloin, että niitä voisi hyvin hyödyntää rieskarullissa. Sitten kun saimme ystäväpariskunnan luona loistavia currynmakuisia kanarieskarullia, innostuimme tekemään niitä itsekin perjantain ratoksi.

valmiita rieskoja tai esimerkiksi chapatteja
majoneesia
currya
broileria
jääsalaattia
tomaattia
punasipulia
fetaa
aurinkokuivattua tomaattia

Kypsennä broileri, mausta majoneesi kunnon tujauksella currya ja pilko ainekset.
Valmista chapatit. Levitä rieskalle currymajoneesia ja kasaa päälle muita aineksia. Kääri rullalle ja nautiskele.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuossa on varmasti ollut maku kohdallaan.... ;P

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä niin voi sanoa. Tykkäsimme molemmat hyvin paljon.