1 kesäkurpitsa
1 bataatti
öljyä
suolaa
Leikkaa kesäkurpitsasta ja bataatista vajaan sentin paksuisia paloja. Sekoita kasvikset kulhossa ja lisää joukkoon hieman öljyä ja suolaa. Paista pellillä leivinpaperin päällä 200 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes ovat sopivan pehmeitä.
Kermainen possukastike
5 tuoretta herkkusientä
öljyä paistamiseen
400 g kermapippurimarinoitua porsaanfileetä
vehnäjauhoja
250 ml ruokakermaa
suolaa, pippuria ja muita mausteita
Viipaloi sienet ja paista niitä pannulla pienessä määrässä öljyä. Nosta sienet pois pannulta ja laita tilalle pienemmiksi paloiksi leikatut porsaanfileet. Kypsennä lihat ja ripottele joukkoon suurusteeksi hieman vehnäjauhoja. Kaada sekaan ruokakerma, sekoita ja lisää haluamiasi mausteita. Anna hautua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti