keskiviikkona, marraskuuta 18, 2009

Sitruunainen katkarapu-sienipasta

Vihdoinkin saamme tänne myös jotain varsinaista ruokaohjetta. Tätä loistavan makuista pastaa syödessämme harmittelimme vain, miten harvoin sitä tulee katkarapuja hyödynnettyä.

öljyä
2 valkosipulinkynttä
noin 3 rkl vehnäjauhoja
2 dl ruokakermaa
1 iso prk herkkusieniä
noin 5 dl katkarapuja
2-3 rkl sitruunan mehua
vajaa 1 tl suolaa
sitruunapippuria
Seafood & Fish -mausteseosta

Purista valkosipulinkynnet kuumaan öljyyn pannulle, lisää vehnäjauhot ja kuumenna niin että jauhot imeytyvät öljyyn. Lisää joukkoon ruokakerma ja suurusta, kunnes kastike on tasaista. Lisää katkaravut, herkkusienet, sitruunan mehu ja suola sekä mausteet ja anna hautua hetki. Tarjoa haluamasi pastan kera ja ripottele päälle parmesaaniraastetta.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

herkullisen kuuloinen ohje, pitää varmaan joku kerta kokeilla ;) lisäsin teidän linkkeihini, toivottavasti ette pahastu :)

kkupa kirjoitti...

Hei, olen yrittänyt etsiä viimeisen parin viikon aikana tuota Santa Marian seafood & fish maustetta, mutta en ole enää löytänyt. Oletko sitä vielä nähnyt jossain kaupassa ja jos olet, niin missä? Kävin tukussa, Prismassa ja Citymarketissä katsomassa mutta missään ei niissä ollut mistä olen ennen saanut. On kyllä tosi hyvä mauste, meillä käytetään sitä paljon lohen kanssa.