12 viipaletta (ruis)paahtoleipää
Kostutukseen
noin 1 dl maitoa
Täyte
valkosipulituorejuustoa
rahkaa
kinkkua
paprikaa
maustekurkkua
fetaa
mausteita mielen mukaan, esim. pippuria ja yrttejä
Päälle
rahkaa
maustamatonta jogurttia
mausteita mielen mukaan, esim. suolaa, pippuria ja yrttejä
Poista leipäviipaleista ohuesti reunat ja kostuta viipaleet kevyesti molemmilta puolilta. Aseta kaksi leivinpaperia osittain päällekäin pöydälle ja asettele leivät 3x4 palan levyksi. Pilko täytteen ainekset ja sekoita ne tuorejuusto-rahkaseokseen ja lisää mausteita. Levitä seos levylle. Kääri leipälevy papereiden avulla tiukaksi rullaksi kääretortun tapaan. Kääräise rulla paperiin, laita muovipussiin ja anna sen vetäytyä yön yli jääkaapissa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti