perjantaina, lokakuuta 29, 2010

Herkullista uunikalaa helposti

Yksi jo useampaan kertaan arkiruokapöytäämme päässyt ruokaohje on kirjattava tänne talteen, jotta se ei unohdu vauva-arjen pyörteissä.

(4 annosta)

1 pkt (400 g) pakastekalaa, esimerkiksi seitiä
1/4-1/2 tl suolaa
1/2 tl sitruunapippuria
1 prk ruokakermaa
2,5 dl Crème Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusientä

Lado kalapalat voideltuun uunivuokaan. Ripota päälle suola ja sitruunapippuri ja kaada päälle ruokakerma. Lusikoi kalapalojen päälle Crème Bonjour Cuisine -kastike. Paista 200 asteessa noin 45 minuuttia. Tarjoa esimerkiksi muusin tai keitettyjen perunoiden kanssa.

Ei kommentteja: