torstaina, heinäkuuta 17, 2008

Grillatut bataatti-savujuustotornit

Pastanjauhajien jo muutama vuosi sitten tekemät, alunperin Glorian ruoka&viini -lehden ohjeistamat bataatti-savujuustotornit pääsivät grilliimme juhannuksena munakoisonyyttien ja lohen kanssa.

bataattia
oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria
Kippari-savujuustoa

Viipaloi pesty ja kuorittu bataatti ohuiksi viipaleiksi. Sivele viipaleille öljyä ja paista niiden pintaan kaunis väri grillissä tai paistinpannussa. Mausta viipaleet suolalla ja pippurilla ja lado ne kerroksittain juustoviipaleiden kanssa torniksi kaksinkertaisten foliopalojen päälle. Sulje folio nyytiksi nipistämällä kulmat yhteen ja kypsennä grillissä noin 10 minuuttia.

2 kommenttia:

arleena kirjoitti...

Kuulostaapa mukavalta ruualta, kokeilla pitää.

Anonyymi kirjoitti...

näitä pitääkin kokeilla,kesäkurpitsa/tomaatti/mozzarellaversio kun on niin monesti jo testattu ;)