Mausteliemi:
2 dl valkoviinietikkaa (tai punaviini-/omenaviinietikkaa)
2 dl vettä
2-3 rkl sokeria
1-2 tl suolaa
2 laakerinlehteä
1 tl rouhittua mustapippuria
1 tl sinapinsiemeniä
3 kokonaista nelikkaa
1/4-1/2 dl öljyä
Irrota valkosipulinkynnet toisistaan, mutta älä kuori niitä. Laita liemen ainekset öljyä lukuunottamatta kattilaan ja lisää valkosipulinkynnet. Keitä 5 minuuttia. Nostele irronneet kuoret liemestä pois, jäähdytä ja lisää öljy. Purkita valkosipulinkynnet liemineen ja anna maustua kylmässä viikon ajan.
1 kommentti:
Näitä minun pitää kokeilla! Marinoidut valkosipulinkynnet on niin hyviä ja tämä ohje vaikuttaa herkulliselta!:)
Lähetä kommentti