tiistaina, huhtikuuta 17, 2007

Mansikkajogurtti

Keittiössämme tehdään melko harvoin ruokaa arki-iltaisin, sillä kello on yleensä lähes yhdeksän, kun kunnolla kotiudumme arjen aherruksesta. Usein vatsat täytetään vain nopeasti saatavalla leivällä ja höysteillä. Mieli halajaisi kuitenkin kokata useammin. Blogi-innostuksen vuoksi niin saattaa käydäkin.

Tänään syötiin leipää ja lisäksi mansikkajogurttia, joka vei Pippurin kielen mennessään.


Mansikkajogurtti tehtiin yksinkertaisesti sekoittamalla maustamatonta jogurttia ja sauvalla soseutettua mansikkaa keskenään. Raikas ja kevyt jälkiruoka tai väli-/iltapala.

Lime maisteli mansikkasosetta partaäijän kanssa ja kuvaili makua vieläkin paremmaksi; kuulemma niin hyvää ja pehmeää.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tällanenkin ohje järkevää tänne laittaa. Typerinkin osaa itse tuollaisen tehdä ja keksiä. Ei tällaisia tarvitsisi esitellä.

Pippuri kirjoitti...

Kiitos kommentistasi Maisa! Emme tule tuomaan pelkästään ruokaohjeita esille blogissamme, vaan kerromme myös muita asioita elämästämme.

On totta, että varmaan kaikki osaavat sekoittaa jogurttia ja mansikkasurvosta, mutta koska maku kuitenkin yllätti Pippurin, joka yleensä on laittanut mansikat kokonaisina jogurtin sekaan, halusimme myös tuoda tämän asian esille blogissamme.

Anonyymi kirjoitti...

Hiiteen Maisa. En olisi itse keksinyt, tänään illalla aion heti kokeilla! Miehellä diabetes ja just tällaisia juttuja kaivataan.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos anonyymi! Tosi hienoa kuulla, että ohje on ollut hyödyllinen.