lauantaina, huhtikuuta 14, 2007

Hunajasinappinen kanaleipä

Chico´sissa koettujen makunautintojen perusteella limepippurin kotikeittiö kehitteli oman version hunajasinapilla voidellusta kanaleivästä. Tarkkoja mittasuhteita emme kykene kertomaan, sillä aineksia mittaillaan summamutikassa.

Paista pannulla broilerin fileetä.

Voitele pannulla rapeaksi paistetut paahtoleivät juoksevalla hunajalla, johon on sekoitettu sinappia (esim. hunajainen sinappi Los Toros) ja mausteita (esim. aromat, sitruunapippuri, valkosipulijauhe).

Kokoa hunajasinapilla voidellun leivän päälle broileria sekä haluamiasi höysteitä, kuten esimerkiksi tomaattia, suolakurkkua, salaatinlehtiä ja vuohenjuustoa.

Hyvää tulee myös, jos leivät paahtaa leivänpaahtimella.

Tällä kerralla Pippuri korvasi vuohenjuuston Creme Bonjourin Chevre & Yrtit -tuorejuustolla. Hyvältä maistui myös niin.

Se, mikä tekee näistä leivistä Limen&Pippurin mielestä erityisen hyviä, on hunajansinapin tuoma maku.

Ei kommentteja: