valkosuklaajuustokakku
vadelmainen valkosuklaajuustokakku
vadelmainen juustokakku
juustokakku juustotta eli Arla Ingmanin klassinen juustokakku
marianne-rahkatorttu
rahkakakku
vadelmainen rahkakakku
vadelmainen valkosuklaajuustokakku
vadelmainen juustokakku
juustokakku juustotta eli Arla Ingmanin klassinen juustokakku
marianne-rahkatorttu
rahkakakku
vadelmainen rahkakakku
Pohja
90 g eli noin 7 kpl Digestive-keksejä
45 g margariinia
Täyte
400 g tuorejuustoa
1 dl vaahterasiirappia
1/2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
2 tl perunajauhoja
3 munaa
100 g mustikoita
Murenna keksit, lisää niiden joukkoon pehmennyt margariini ja sekoita tasaiseksi. Vuoraa halkaisijaltaan noin 20 cm:n irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla ja painele keksiseos tasaisesti pohjalle. Laita vuoka jääkaappiin odottamaan.
Sekoita kulhossa tuorejuusto, vaahterasiirappi, sokerit ja perunajauhot tasaiseksi seokseksi. Sekoita sitten joukkoon munat yksi kerrallaan. Sekoita lopuksi joukkoon mustikat ja kääntele varovaisesti niin, että mustikoista irtoaa hieman väriä. Kaada täyte pohjan päälle ja paista 160 asteessa noin tunti.
1 kommentti:
Oli muuten hyvää! Sen verran modasin, että marjoiksi laitoin mustia ja valkoisia viinimarjoja. Siirappina käytin ruokosokerisiirappia. Hyvä käyttökohde mustille herukoille, joista en niin kamalasti välitä. Vinkkinä voin suositella myös Maku-lehden 3/09 sivulla 5 olevaa "Kesän paras juustokakku". Käytin marjoina siinäkin mustia herukoita. Valitettavasti sitä löytynyt vielä Maku-lehden resepteistä.
Lähetä kommentti