Prinsessamme synttäreillä tarjolla oli
mansikkamarenkeja
täytekakkua suklaapohjalla sekä mustikka- ja valkosuklaamoussella
daim-mansikkahyydykekakkua
suklaapaloja
sydänvaahtokarkkeja
vaaleanpunaiseen teemaan sopivia pikkuleipiä
kinkkuhyydykekakkua
pasta-broilerisalaattia currykastikkeella
auringonkukkasarvileipää
mansikkamarenkeja
täytekakkua suklaapohjalla sekä mustikka- ja valkosuklaamoussella
daim-mansikkahyydykekakkua
suklaapaloja
sydänvaahtokarkkeja
vaaleanpunaiseen teemaan sopivia pikkuleipiä
kinkkuhyydykekakkua
pasta-broilerisalaattia currykastikkeella
auringonkukkasarvileipää
Mansikkamarenkien ohjeen tarjosi Open Café. Marenkien teko oli mukavaa ja helppoa, vaikka aikaa toki piti varata, sillä marenkien piti kovettua uunissa lähes kolme tuntia.
(noin 2 pellillistä)
6 valkuaista
6 dl tomusokeria
6 dl mansikkatomusokeria
2 tl omenaviinietikkaa
Erottele valkuaiset keltuaisista ja lisää valkuaiset kulhoon. Lisää 2 dl tomusokeria siivilän läpi valkuaisten joukkoon ja vatkaa muutama minuutti. Lisää loput tomusokerista siivilän läpi ja vatkaa vielä noin 5 minuuttia. Lisää omenaviinietikka ja jatka vatkaamista vielä hetki. Pursota leivinpaperilla vuoratulle pellille ruusukkeita ja paista kiertoilmalla 80 asteessa noin 2,5 tuntia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti