Lauantai-illan ruokavieraat saivat parmesaanisalaatin rinnalla myös Ruokatorstain avittamaa hedelmäistä kanasalaattia. Käyttämämme hunajamarinoidut broilerin fileesuikaleet onnistuivat piiloutumaan usealta syöjältä sekä näkönsä että makunsa puolesta salaatin hedelmäiseen makuun ja raikkaan kellertävään väriin. Vaikka etukäteen aavistuksen kummastelimme broilerin ja katkaravun yhdistämistä, kokonaisuus toimi loistavasti.
noin 400 g broilerin fileesuikaleita tai grillattua broileria
1 ruukku jääsalaattia tai pieni kerä amerikansalaattia revittynä
2 säilöttyä persikanpuolikasta kuutioituna
1 tlk (140 g) ananasviipaleita paloiteltuna
pala kurkkua kuutioituna
1 omena kuutioituna
1 tlk (300 g) säilöttyjä maissinjyviä
100 g kuorittuja katkarapuja
Paista broilerin fileesuikaleet. Mikäli käytät grillattua broileria, poista siitä nahka ja luut sekä paloittele liha. Kasaa kulhoon salaattisuikaleet, paloitellut persikat, ananakset, kurkut ja omenat sekä valutettu maissi. Lisää lopuksi joukkoon broileri ja sulatetut katkaravut.
Tarjoa Miian salaatinkastikkeen kanssa joko sekoittaen kastiketta suoraan salaatin joukkoon, kuten me teimme tai tarjoamalla vaihtoehtoisesti erikseen tarjoiluastiasta kunkin ruokailijan itse annosteltavaksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti