tiistaina, syyskuuta 25, 2007

Suklaatartaletit

Taannoin pohdiskelimme, kuinka kovaan käyttöön uudet tartalettivuokamme joutuvat. Nyt täytyy todeta, että niiden käyttöaste on ollut todellakin liian alhainen. Ryhdistäytykäämme!

Valmista tartalettipohjien taikina Jamien piirakkapohjan mukaan ja vuoraa taikinalla tartalettivuoat. Pistele pohjat cocktailtikulla tai haarukalla.

Täyte
100 g tuorejuustoa
25 g sokeria
1 kevyesti vatkattu muna
50 g tummaa suklaata

Vatkaa tuorejuusto ja sokeri keskenään ja lisää sitten joukkoon muna vatkaten. Sulata suklaa ja vatkaa se seokseen. Lusikoi täyte tartalettipohjiin ja paista 190 asteessa noin 15 minuuttia, kunnes täyte on kiinteää ja pohja rapeaa. Koristele jäähtyneet tartaletit suklaaraasteella.

Ei kommentteja: