Arkisin haluamme saada ruokaa vähällä vaivalla ja nopeasti ja lihamureke onkin osoittautunut yhdeksi hyväksi vaihtoehdoksi. Nämä arkiruoat jäävät usein myös kuvaamatta, mutta laitan täältä löytyneen ohjeen tänne kuitenkin talteen.
400 g jauhelihaa
0,5 dl ruokakermaa
0,5 dl Crème Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusientä
1 muna
0,5 dl korppujauhoja
1 tl suolaa
0,5 tl rouhittua mustapippuria
(2 rkl ruohosipulia) - emme laittaneet
Sekoita kulhossa jauheliha, ruokakerma, Crème Bonjour Cuisine, muna, korppujauhot, suola, mausteet ja halutessasi lisäksi hienonnettu ruohosipuli. Muotoile taikina limpun muotoiseksi. Paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti