sunnuntai, maaliskuuta 27, 2011

Metsästäjän lihamureke

Arkisin haluamme saada ruokaa vähällä vaivalla ja nopeasti ja lihamureke onkin osoittautunut yhdeksi hyväksi vaihtoehdoksi. Nämä arkiruoat jäävät usein myös kuvaamatta, mutta laitan täältä löytyneen ohjeen tänne kuitenkin talteen.

400 g jauhelihaa
0,5 dl ruokakermaa
0,5 dl Crème Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusientä
1 muna
0,5 dl korppujauhoja
1 tl suolaa
0,5 tl rouhittua mustapippuria
(2 rkl ruohosipulia) - emme laittaneet

Sekoita kulhossa jauheliha, ruokakerma, Crème Bonjour Cuisine, muna, korppujauhot, suola, mausteet ja halutessasi lisäksi hienonnettu ruohosipuli. Muotoile taikina limpun muotoiseksi. Paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.

Ei kommentteja: