Valio ohjeisti mukavan tavan tortillalättyjen hyödyntämiselle perinteisempien rullalle käärittyjen tai taiteltujen lättyjen vaihtoehdoksi.
1 pkt (6 kpl) isoja vehnätortilloja - meillä pieniä
Kastike
400 g paistijauhelihaa
1-2 sipulia tai 1 pussi (200 g) pakastesipulia
2 rkl juoksevaa margariinia
1/2-3/4 tl suolaa
1-2 tl pippurisekoitusta - meillä sitruunapippuria
1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
1 prk (2 1/2 dl) maustettua ruokakermaa, esim. tomaatti-vuohenjuusto - meillä Kippari
1 dl persiljaa - meillä ripaus kuivattua
noin 150 g juustoraastetta
Paista jauheliha ja sipulit rasvassa pannulla. Mausta ja lisää joukkoon tomaattimurska ja ruokakerma. Anna kiehahtaa ja lisää lopuksi hienonnettu persilja.
Puolita tortillat. Laita pyöreään uunivuokaan kerroksittain kastiketta, tortilloja ja juustoraastetta. Ripota pinnalle loppu juustoraaste. Paista 225 asteessa uunin keskiosassa 10-15 minuuttia. Tarjoa esimerkiksi raikkaan salaatin kera.
3 kommenttia:
Nams! Tätä on pakko kokeilla :)
Kuulostaapa hyvältä! Pakko päästä kokeilemaan.
Kokeilin ohjetta ja muuten tosi hyvää mut jäikö kermasta outo sivumaku muillekin???
Lähetä kommentti