tiistaina, lokakuuta 26, 2010

Tortillalasagne

Valio ohjeisti mukavan tavan tortillalättyjen hyödyntämiselle perinteisempien rullalle käärittyjen tai taiteltujen lättyjen vaihtoehdoksi.

1 pkt (6 kpl) isoja vehnätortilloja - meillä pieniä

Kastike
400 g paistijauhelihaa
1-2 sipulia tai 1 pussi (200 g) pakastesipulia
2 rkl juoksevaa margariinia
1/2-3/4 tl suolaa
1-2 tl pippurisekoitusta - meillä sitruunapippuria
1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
1 prk (2 1/2 dl) maustettua ruokakermaa, esim. tomaatti-vuohenjuusto - meillä Kippari
1 dl persiljaa - meillä ripaus kuivattua
noin 150 g juustoraastetta

Paista jauheliha ja sipulit rasvassa pannulla. Mausta ja lisää joukkoon tomaattimurska ja ruokakerma. Anna kiehahtaa ja lisää lopuksi hienonnettu persilja.

Puolita tortillat. Laita pyöreään uunivuokaan kerroksittain kastiketta, tortilloja ja juustoraastetta. Ripota pinnalle loppu juustoraaste. Paista 225 asteessa uunin keskiosassa 10-15 minuuttia. Tarjoa esimerkiksi raikkaan salaatin kera.

3 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Nams! Tätä on pakko kokeilla :)

Säästäjä kirjoitti...

Kuulostaapa hyvältä! Pakko päästä kokeilemaan.

Anonyymi kirjoitti...

Kokeilin ohjetta ja muuten tosi hyvää mut jäikö kermasta outo sivumaku muillekin???