Hyvä arkiruokavaihtoehto löytyi soveltaessamme Maku-lehden nettisivuilta löytynyttä spagettivuokaohjetta.
(8 annosta)
1 rkl ruokaöljyä
800 g sika-nautajauhelihaa - laitoimme 400 g
70 g tomaattipyreetä
1 tl suolaa
1 lihaliemikuutio
1/2 tl mustapippuria
15 dl vettä
350 g pätkäspagettia
250 g sulatejuustoa - laitoimme Valio Koskenlaskija perinteistä
Ruskista jauheliha kevyesti öljyssä isossa kattilassa. Sekoita jauhelihan joukkoon tomaattipyree ja mausta seos suolalla, lihaliemikuutiolla ja mustapippurilla. Kaada mukaan vesi ja anna kiehahtaa. Lisää pätkäspagetti ja anna kiehua viitisen minuuttia.
Lohko sulatejuusto pienimmiksi paloiksi ja anna liueta. Kaada spagetti-jauhelihaseos voideltuun uunivuokaan ja paista 200 asteessa 35–40 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti