keskiviikkona, syyskuuta 24, 2008

Sitruunainen kuskus broilerikastikkeella

Kuskus on loistava ruoka-aines, mutta sitä tulee käytettyä aivan liian harvoin. Ruokamaailman ohjetta mukaillen syntynyt sitruunainen kuskus broilerikastikkeella oli varsin makuhermoja hivelevää.

Broilerikastike
1 rkl öljyä
450 g broilerisuikaleita
1 dl vettä
1 prk ranskankermaa
loraus sitruunamehua
loraus sinappia

Ruskista broilerisuikaleet öljyssä. Lisää vesi ja anna hautua kannen alla noin 10 minuuttia. Lisää maustettu ranskankerma ja kuumenna.

Sitruunainen kuskus
400 g kuskusia
2-3 rkl sitruunamehua
1/4 tl suolaa
3 tomaattia
ripaus kuivattua persiljaa

Valmista kuskus pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää joukkoon sitruunamehu, suola, kuutioidut tomaatit ja persilja. Tarjoile broilerikastikkeen kanssa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Minullakin on kaapissa lojunut jo pitkään kuskus-paketti, josta olen kerran tainnut jotain laittaa. Jotenkin kuskus on niin helppo "unohtaa", vaikka siitähän saa nopeasti ja vaikka minkälaisia herkkuja!

Olen aloittanut juuri oman blogini kirjoittamisen, ja vanhana lukijananne toivottaisin teidät visiitille kurkkaamaan, miltä timjamikeittiö näyttää! Vielähän se alkutekijöissään on, mutta eiköhän sinne pian kerry enemmänkin asiaa.

Anonyymi kirjoitti...

Käytitte varmaan kaupan marinoituja suikaleita?