5 dl pastaa
1 kala-/kasvisliemikuutio
2 prk tonnikalaa vedessä
2 porkkanaa raastettuna
1 tomaatti kuutioina
suolaa
sitruunapippuria
basilikaa
1 1/2 rkl sitruunamehua
2 dl ruokakermaa
2 dl maitoa
1 muna
juustoraastetta
Keitä pasta lähes kypsäksi liemikuutiolla maustetussa vedessä. Sekoita keskenään valutetut tonnikalat, kasvikset, mausteet ja nesteet. Tarkista maku ja lisää mausteita tarvittaessa. Lisää joukkoon muna. Lado kerroksittain voideltuun vuokaan kypsää pastaa ja tonnikalakastiketta niin, että kastiketta tulee päällimmäiseksi. Ripottele pinnalle juustoraastetta ja kypsennä 200 asteessa uunin alatasolla noin 35-40 minuuttia.
tiistaina, elokuuta 05, 2008
Tonnikalavuoka
Voi tätä ajan juoksua. Työpöydällä odottaa postaamistaan vino pino ohjeita, joita olemme viime viikkoina tehneet. Yksi niistä on tämä Tuulentuvan sitruunalla ja basilikalla ryyditetty tonnikalavuoka, jota hieman soveltaen syntyi erään arki-illan maukas syötävä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti