1 kg perunoita ja bataattia
1 sipulia
2 rkl oliiviöljyä
suolaa
sitruunapippuria
paprikajauhetta
2 tlk tonnikalaa curry(majoneesi)kastikkeessa
2 tomaattia
1 prk säilykemangoa
2-3 dl juustoraastetta
Kuori ja lohko perunat, bataatit ja sipuli. Sekoita öljy ja mausteet lohkojen joukkoon. Levitä lohkot uunipellille leivinpaperin päälle ja kypsennä 200 asteessa noin 30 minuuttia.
Siirrä kypsät lohkot uunivuokaan ja levitä päälle tonnikala, lohkotut tomaatit, mangopalat ja juustoraaste. Gratinoi 250 asteessa noin 5 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja saanut hieman väriä.
perjantaina, heinäkuuta 25, 2008
Currytonnikalaa, perunaa ja bataattia vuoassa
Yksi tämän kesän ehdottomasti parhaimmista reseptilöydöistä oli Kettuterroristien currytonnikalalohkoperunat, jota sovelsimme lisäämällä joukkoon bataattia. Vuoka on ihanan mehevää ja maukasta. Kannattaa kokeilla.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
1 kommentti:
tehtiin tätä eilen ja oli aivan loistavaa arkiruokaa. nopea ja helppo valmistaa, eivätkä aineksetkaan olleet hinnalla pilattu!
Lähetä kommentti