Pohja
250 g margariinia
5 dl vehnäjauhoja
2 rkl vettä
Täyte
200 g raejuustoa
3 dl juustoraastetta
3 dl kermamaitoa
suolaa
sitruunapippuria
paprikajauhetta
3 munaa
kirsikkatomaatteja
basilikaa
Nypi keskenään sekaisin margariini ja jauhot ja lisää sitten joukkoon vesi. Painele taikina leivinpaperilla vuoratun noin 25 x 35 cm:n uunivuoan pohjalle. Esipaista pohjaa 200 asteessa 10 minuuttia.
Sekoita juustot, kermamaito ja mausteet basilikaa lukuunottamatta keskenään, maista ja lisää mausteita tarvittaessa. Lisää joukkoon munat hyvin sekoittaen ja kaada täyte pohjan päälle. Asettele pinnalle kirsikkatomaattien viipaleita ja ripottele päälle kuivattua basilikaa. Kypsennä 200 asteessa 20 minuuttia.
1 kommentti:
Tätä pitää joskus kokeilla!
Lähetä kommentti