2 rkl öljyä
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
200 g tuoreita tai 1 iso tlk säilöttyjä herkkusieniä
mustapippuria
suolaa
1/2 dl juustoraastetta, esimerkiksi parmesaania
1 ruukku rucolaa
Kuullota silputut sipulit öljyssä paistinpannussa. Lisää viipaloidut tuoreet tai valutetut säilötyt herkkusienet ja kypsennä hetki. Mausta pippurilla ja suolalla. Lisää joukkoon revityt rucolan lehdet ja ripottele päälle juustoraastetta. Sekoita kevyesti, mutta älä kypsennä enää. Tarjoa salaatti esimerkiksi tuoreen tai paahdetun leivän kanssa.
2 kommenttia:
Oi tämä kuulostaa huippuhyvälle!
Varmaan menis kivasti kesällä grilliruokienkin kaverina.. Täällä vaan jo haaveillaan kesästä ja kärpäsistä :)
Kesä on kyllä mielessä ja haaveissa täälläkin; aurinko saa mielenkin kesäiseksi. Vielä emme ole grilliä valjastaneet tälle vuodelle, mutta toivottavasti tuo aurinko alkaa pian lämmittämään niin, että grillikausikin saadaan avattua.
Lähetä kommentti