Viime lauantain illallisemme oli pääosin gluteeniton ja tarjolla olleet keliakiaviikon ohjeista löydetyt yrttimuffinssit täydensivät mukavasti maukasta kokonaisuutta. Suosittelemme nauttimaan muffinssit kuitenkin tuoreina, sillä koostumus kävi melko kuivahkoksi päivän säilytyksen jälkeen.
(12 kpl)
2 munaa
2 dl maitoa
1 dl öljyä
1/2 tl yrttisuolaa
1/2 tl basilikaa
3 tl leivinjauhetta
2 dl tummaa tai karkeaa luontaisesti gluteenitonta jauhoseosta
2 1/2 dl hienoa luontaisesti gluteenitonta jauhoseosta
Pinnalle:
1-2 dl juustoraastetta
Sekoita munat, maito ja öljy. Sekoita joukkoon keskenään sekoitetut kuivat ainekset. Annostele taikina voideltuihin muffinssivuokiin ja ripottele päälle juustoraastetta. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti