keskiviikkona, lokakuuta 17, 2007

Tortillakupit

Kaapista löytyvistä tortillalätyistä päätimme kokeilla vaihteeksi jotain muuta kuin quesadilloja. Lätyistä tehtiin tortillakupposia ja täytteeksi niihin päätyi sitä, mitä kaapista sattui löytymään. Totesimme idean tortillakupposista hyväksi ja sisälmystähän voi aina oman maun mukaan varioida.

2 annosta

2 tortillalättyä
juoksevaa margariinia
1/2 rkl sokeria
1/2 tl kanelia
1 omena
1 päärynä
75 g Crème Bonjour Heaven -tuorejuustoa
vaniljajogurttia tuorejuuston notkistamiseksi
1 tl vaniljasokeria

Voitele tortillalättyjä kevyesti juoksevalla margariinilla molemmin puolin ja ripottele sokeri-kanelisekoitusta tasaisesti lättyjen kummallekin puolelle. Paina tortillalätyt uuninkestäviin kuppeihin ja paista 175 asteessa rapeiksi. Ota kup
it pois uunista ja täytä raastetuilla hedelmillä. Laita päälle tuorejuusto-jugurttiseosta ja ripottele päälle vielä vaniljasokeria.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Haeskelin netistä ruoka-aiheisia foorumeita, mutta en löytänyt yhtään hyvää paikkaa, joten päätimme kaverin kanssa tehdä foorumin kaikille ruokaa rakastaville (ja hiukan muillekkin). Olisi kiva jos voisit käväistä tutustumassa ja ehkä jopa jäädä tuottamaan sisältöä sivustolle. Aktiivisia käyttäjiä kaipaamme. Olisi suuri kunnia jos tulisit tutustumaan. :)

http://forum.unimaa.net

- Timppa