Ruokatorstai-teema sai jatkoa toisen puuron muodossa. Tällä kertaa puurosta muotoutui kuitenkin hedelmäistä vanukasta. Vanukas jakoi hieman mielipiteitämme, sillä mannavanukaskokeilun jälkeen Pippuri oli sitä mieltä, että mannapuuro kannattaa nauttia pelkkänä puurona, kun taas Limelle vanukas oli mieluisampi vaihtoehto.
1 dl tummia mannasuurimoita
8 dl maitoa
1 tl suolaa
2 munaa
1 dl rusinoita
3 dl omenakuutioita
1/2 dl sokeria
1 tl pomeranssia
Kuumenna maito kiehuvaksi ja lisää mannasuurimot. Keitä noin 5 minuuttia koko ajan sekoittaen ja mausta suolalla. Anna puuron jäähtyä hieman. Sekoita puuroon rusinat, omenakuutiot, sokeri, pomeranssi ja munat. Kaada seos voideltuun uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 45 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti