maanantaina, lokakuuta 29, 2007

Bermudan Beauty

Viikonloppuna Ruokatorstain ohjeistamien ruokien lomassa nautiskelimme myös aprikoosinmakuisesta upean punaisesta cocktailista.

Yhdelle

2 kuivattua aprikoosia
2 cl aprikoosilikööriä
2 cl giniä
0,5 cl grenadiinia
jäitä
kivennäisvettä

Liota pilkottuja aprikooseja 1 cl:ssa likööriä varttitunnin verran. Ravista gini, grenadiini ja loput likööristä jäiden kanssa kylmäksi. Siivilöi seos cocktaillasiin ja kaada päälle kivennäisvettä. Lisää lopuksi joukkoon aprikoosit likööreineen.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kauniin väristä ja varmasti maistuvaa :)

Pippuri kirjoitti...

Värin lisäksi tosiaan myös maku oli loistava. Mukavan hedelmäinen ja sopivan makea. :)