Pippuri kun on aikamoinen raejuuston ystävä, piti Limepippurin keittiön kokeilla Katariinan keittiöstä löytyvää houkuttelevan helppoa raejuustoisen leivän ohjetta.
2 dl grahamjauhoja
2 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl sokeria
1/2 tl suolaa
2 dl maitoa
1/2 dl juoksevaa margariinia
1 prk raejuustoa
Sekoita kuivat aineet kulhossa ja lisää maito, margariini ja raejuusto. Sekoita nopeasti taikina tasaiseksi, mutta älä vaivaa. Muotoile taikinasta pellille leivinpaperin päälle 3 matalaa leipää. Leikkaa leivät neljään lohkoon veitsellä tai taikinapyörällä ja pistele leipiin haarukalla reikiä. Paista 225 asteessa noin 20 minuuttia.
2 kommenttia:
Miltä maistui? Ja onko raejuustoa siis se pienempi purkki, 200g?
Raejuustoa tuli näihin leipiin tosiaankin 200 gramman purkki. Leivät olivat makuumme ja varsin oiva, helppotekoinen iltapala arki-illalle työpäivän jälkeen.
Lähetä kommentti