Viime aikoina tämä bloggailu on todella jäänyt liian vähäiseksi, sillä kaapeissa on kasa hyviä ohjeita odottamassa Limepippuriin pääsyä. Kun tuota arkistoa alkaa purkamaan, huomaa, että eihän noista kaikista ole lainkaan tullut otettua kuvaa. Nämä ohjeet on kuitenkin saatava tänne talteen ainakin itseä varten, jotta ohjeen löytää sitten tulevaisuudessakin.
Tämä mukavan helppo ja maukas arki-illan kalavuoan ohje löytyi Yhteishyvän Ruokalehdestä 1/05 nimellä Kipparin kalavuoka.
(4 annosta)
400 g pakasteseitä
2 rkl vehnäjauhoja
250 g kirsikkatomaatteja tai 4 tomaattia
1/2 sitruunan mehu
2 dl kevyttä ruokakermaa
1 tl suolaa
1/4 tl rouhittua valkopippuria
tuoretta/kuivattua tilliä
Sulata seipalat esimerkiksi mikrossa miedolla lämmöllä. Kääntele kalat kevyesti jauhoissa ja nosta ne voideltuun uunivuokaan.
Pese ja leikkaa kirsikkatomaatit puoliksi tai lohko tomaatit ja asettele ne kalojen päälle. Valuta pinnalle sitruunamehu sekä kerma ja mausta suolalla ja pippurilla. Saksi päälle tuoretta tilliä tai ripottele kuivattua. Kypsennä uunissa 200 asteessa 25-30 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti