Edellisen rullavoileipäkakun teosta on vierähtänyt melkein jo pari vuotta. Turhan pitkä väli, kun taas kerran tuli todetuksi, miten vaivattomasti saa mielettömän herkullista suolaista tarjottavaa.
12 viipaletta ruispaahtoleipää
Täyte
1 prk (180 g) fetaa
1 prk (200 g) ranskankermaa
1/2-1 ruukku basilikaa hienonnettuna
1 paprika
Koristeluun
200 g tuorejuustoa oman maun mukaan, meillä valkosipuli&yrtit
tarvittaessa ranskankermaa tuorejuuston notkistamiseen
(kirsikka)tomaatteja
basilikanlehtiä
herneenversoja
Tasoita leipäviipaleiden reunat ja kostuta viipaleet kevyesti maidolla. Tee kahdesta osittain päällekkäin asetelluista leivinpaperista alusta. Asettele leivät 3x4 palan levyksi. Sekoita murennettu feta ja ranskankerma ja levitä seos levylle. Ripota päälle silputtua basilikaa ja pieneksi kuutioitua paprikaa. Kääri leipälevy papereiden avulla tiukaksi rullaksi. Kiedo folioon ja anna vetäytyä yön yli jääkaapissa. Kuorruta tuorejuustolla, sekoita tarvittaessa tuorejuuston joukkoon hieman ranskankermaa ja koristele mielesi mukaan.
3 kommenttia:
ompas muuten hauska idea. itselleni ihan uusi!
Tää oli tosi hyvää! Eilen tein ja tänään kuorrutin ja söin. mmm taivaallisen hyvää. Kiitos ohjeesta:)
Mukava kuulla, että maistui. =)
Lähetä kommentti