Uusi loistava uuniruokaohje on löytynyt! Tämä yksinkertaisesti ja helposti valmistuva ruoka syntyi Tuulentuvassa postatun ohjeen pohjalta. Tästä tulee ihan varmasti yksi suosituimmista arkiruoista perheessämme. Erityisen ihastuneita olemme jyväpastaan muutenkin. Kuva jäi vuoasta taasen ottamatta, kun nälkäiset syöjät olivat jo ennättäneet vuoan kimppuun.
neljälle
4 marinoitua broilerin koipi-reisipalaa
5 dl vettä
2 1/2 dl jyväpastaa
1 prk fetaa
1-2 tl kuivattua persiljaa
1 tl suolaa
sitruunapippuria
Laita uunivuokaan vesi, pasta, fetakuutiot, persilja, suola ja ripaus sitruunapippuria. Sekoita ainekset ja nosta päälle broilerin palat. Paista 200 asteessa noin tunti, kunnes vesi on imeytynyt pastaan ja broileri on kypsää.
1 kommentti:
Oon tehnyt tätä kerran ja oli tosi hyvää, taisin tosin lisätä tomaattimurskaa... Nyt kokeilen uudestaan mutta laitoin persiljan sijaan timjamia ja HK:n Porsaan Pihvifileen... Saas nähdä tuleeko kuivakkaa possua...
Lähetä kommentti