sunnuntai, heinäkuuta 05, 2009

Peruna-mozzarellasalaatti pestokastikkeella

Valion ohjeen pohjalta syntyi taas eräänlainen perunasalaatti grillatun lihan ja kanan lisäkkeeksi. Kastike kruunasi tämän salaatin maun.

6 perunaa
2 tomaattia
1 pallo mozzarellaa
reilu kourallinen esimerkiksi tammenlehtisalaattia

Kastike:
1 prk (200 g) ruokajogurttia
1-2 rkl valmista pestoa
1 tl sitruunapippuria

Keitä ja kuori perunat. Viipaloi perunat, tomaatit ja mozzarella. Aseta ainekset kerroksittain tarjoiluastiaan ja ripottele aina kerrosten väliin suolaa ja mustapippurirouhetta. Anna salaatin maustua hetki jääkaapissa ennen tarjoilua. Sekoita kastikkeen ainekset ja tarjoa salaatin kanssa.

Salaattiin sopii myös sipuli, joten voit lisätä joukkoon yhden uuden sipulin varsineen tai esimerkiksi ruohosipulia.

Ei kommentteja: