keskiviikkona, syyskuuta 17, 2008

Sitruunainen raejuustopasta

Sitruunaiset ruoat ovat herkkuamme ja erityisesti sitruunaiset risotot ja pastat ovat vieneet kielemme aina mennessään. Yksinkertainen, mutta maukas pasta-ateria syntyy sitruunasta, raejuustosta ja parmesanista.

4 annosta

400 g pastaa
1 sitruunan mehu
2 rkl oliiviöljyä
1 prk (250 g) raejuustoa
1 dl parmesanjuustoa
suolaa
sitruunapippuria
kuivattuja yrttejä maun mukaan (esimerkiksi persiljaa tai tilliä)

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita kulhossa sitruunamehu, öljy, raejuusto, parmesanraaste ja mausteet ja lisää kastike kypsän pastan joukkoon. Maistele ja lisää tarvittaessa mausteita.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan yksinkertaista ja herkullisen kuuloista. Sitruuna mausteena suolaisissa ruoissa on myös oma suosikkini.