Grillatut munakoisonyytit
(4 nyyttiä)
1 tomaatti
noin 1/2 pkt Koskenlaskija-sulatejuustoa (esim. voimakas)
suolaa
mustapippuria
tuoretta basilikaa
Viipaloi munakoiso pitkittäin ohuiksi viipaleiksi (8 kpl). Keitä viipaleita 2-3 minuuttia suolalla maustetussa vedessä. Valuta ja kuivaa viipaleet talouspaperilla. Leikkaa tomaatista ja juustosta neljä viipaletta.
Asettele kaksi munakoisoviipaletta ristikkäin leikkuulaudalle. Aseta keskelle tomaattiviipale, mausta se suolalla, pippurilla ja muutamalla basilikanlehdellä. Nosta päälle juustoviipale ja mausta se samoin. Sulje nyytti nostamalla munakoisoviipaleiden päät täytteiden päälle ja kiinnitä cocktailtikuilla. Grillaa nyyttejä keskilämmöllä noin 4 minuuttia/puoli. Tarjoile nyytit tomaatti-basilikatahnan kanssa.
Tomaatti-basilikatahna
1/2 prk aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä
1 kourallinen tuoretta basilikaa
aurinkokuivattujen tomaattien öljyä
balsamicoa
suolaa
mustapippuria
Soseuta ainekset tahnaksi sauvasekoittimella.
1 kommentti:
ompas teillä kaunis nyytti. meillä tuppasi olemaan joidenkin nyyttien kanssa hankaluuksia kiinnilaittamisessa. oiskohan ollut ahneutta täytteen määrässä ;)
Lähetä kommentti