Yksi juhannuksemme uusista ja hieman totutuista makuyhdistelmistä poikkeava tuttavuus oli mustapippurilla maustettu ananas. Aivan ensimmäisenä ei ehkä tule mieleen rouskuttaa ananaksen päälle mustapippuria, mutta nyt kun sen on kerran tehtynyt, tulee tehtyä varmaan toisenkin kerran.
1 ananas
3/4 dl vaaleaa siirappia
1 rkl voita
1 limetin mehu ja raastettu kuori
vastarouhittua mustapippuria
Kuori ja paloittele tuore ananas. Kuumenna voi ja siirappi paistinpannussa. Lisää ananaspalat sekä limetin mehu ja kuoriraaste. Kuullota ananaspaloja noin 2-3 minuuttia molemmilta puolilta. Rouskauta mustapippuria ananasten päälle ja tarjoa limettisiirappikastikkeineen vaniljajäätelön kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti