Sirpa Talkan Leivo pienin pistein -kirjassa ohjeistamat basilika-mozzarellakakkuset osoittautuivat samantapaisiksi pieniksi munakkaiksi kuin feta-pinaattimunakkaat. Mahtavan meheviä pikkusuolapaloja.
Voiteluun
1 rkl margariinia
3 rkl korppujauhoja
Vuokaan
12-18 kirsikka- tai miniluumutomaattia
200 g mozzarellaa
2 rkl tuoretta, silputtua basilikaa
Liemi
4 kananmunaa
1 1/2 dl maitoa
4 rkl vehnäjauhoja
rouhittua mustapippuria
1 tl suolaa
Voitele ja korppujauhota muffinssivuoka. Jos käytät silikonivuokaa, sitä ei tarvitse voidella ja jauhottaa.
Jaa vuokiin puolitetut tomaatit, paloiteltu juusto ja silputtu basilika. Sekoita liemen ainekset keskenään ja jaa liemi muffinssivuokiin. Kypsennä 180 asteessa uunin keskitasolla noin 30 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti