maanantaina, heinäkuuta 09, 2007

Basilikaa, tomaattia ja mozzarellaa munakaskakkusissa

Sirpa Talkan Leivo pienin pistein -kirjassa ohjeistamat basilika-mozzarellakakkuset osoittautuivat samantapaisiksi pieniksi munakkaiksi kuin feta-pinaattimunakkaat. Mahtavan meheviä pikkusuolapaloja.

Voiteluun
1 rkl margariinia
3 rkl korppujauhoja

Vuokaan
12-18 kirsikka- tai miniluumutomaattia
200 g mozzarellaa
2 rkl tuoretta, silputtua basilikaa


Liemi
4 kananmunaa
1 1/2 dl maitoa
4 rkl vehnäjauhoja
rouhittua mustapippuria
1 tl suolaa

Voitele ja korppujauhota muffinssivuoka. Jos käytät silikonivuokaa, sitä ei tarvitse voidella ja jauhottaa.

Jaa vuokiin puolitetut tomaatit, paloiteltu juusto ja silputtu basilika. Sekoita liemen ainekset keskenään ja jaa liemi muffinssivuokiin. Kypsennä 180 asteessa uunin keskitasolla noin 30 minuuttia.

Ei kommentteja: