maanantaina, toukokuuta 28, 2007

Kanaa pitataskussa basilikaisen avokado-raejuustotahnan kanssa

Käytimme edellispäivänä kypsennetyn broileripaistin basilikaisen avokado-raejuustotahnan kanssa tarjottaviin pitaleipiin. Idea syntyi Naisen sydän -sivuston ohjeesta.


Valmista
pitaleivät joko itse tai käytä valmiiksi esipaistettuja leipiä. Suosittelemme kuitenkin tekemään pitäleivät itse, sillä ne ovat niin paljon parempia.

Basilikalla maustettu avokado-raejuustotahna

1 avokado
2 dl raejuustoa
1 dl tuoretta basilikaa silputtuna
sitruunamehua
suolaa
mustapippuria

Poista halkaistusta avokadosta kivi, koverra ja soseuta sisus. Lisää joukkoon raejuusto, basilikasilppu ja mausta sitruunamehulla, suolalla ja mustapippurilla. Me tapamme mukaan käytimme aromatia, mustapippuria ja lisäksi vielä muutama rouskaus limepippuria.


Nauti pitaleivät kanalla ja avokado-raejuustotahnalla sekä haluamillasi kasviksilla, kuten tomaatilla, rucolalla ja hunajamelonilla täytettynä.

Ei kommentteja: