perjantaina, huhtikuuta 13, 2007

Perunapizza

Lime&Pippuri herkuttelivat tänään perunapizzalla (Aura Liimatainen: Parasta kotiruokaa ja makuja maailmalta). Pizza perunapohjalla osoittautui paljon kuviteltua herkullisemmaksi.


Pohja
noin 600 g perunoita
3/4 tl suolaa
1 rkl öljyä

1 muna

Kuori ja raasta perunat. Lisää perunaraasteeseen suola, öljy ja muna. Sekoita hyvin ja levitä laakeaan uunivuokaan. Paista 225 asteessa noin 15 min uunin keskitasolla.

Esipaistettu perunapohja voideltiin tomaattisoseella ja päälle ripoteltiin aromatia, sitruunapippuria ja valkosipulijauhetta. Lime täytti pizzansa tacomausteisella jauhelihalla, tomaatilla ja juustolla. Pippuri puolestaan käytti täyteaineksina kinkkusuikaleita, herkkusientä, paprikaa, tomaattia, ananasta ja juustoa. Pizzaa paistettiin vielä 15 min samassa lämpötilassa.


Pizzan seurana Lime&Pippuri nautti yhdysvaltalaista punaviiniä nimeltä Gray Fox Vineyards.



Ei kommentteja: