Rakkautemme ruokaan ja blogien seuraamiseen on voimistunut viime kuukausina niin kovasti, että haluamme nyt myös itse jakaa muiden kanssa ruokanautintomme.
Kiinnostuksemme ruoanlaittoon yltyi viime kesänä ja yhdeksi kesän parhaimmista herkuista muodostuikin vaniljainen jogurttipannacotta limemarinoiduilla mansikoilla.
Jogurttipannacotta (5-6 annosta)
1 kg vaniljajogurttia
3/4 dl tomusokeria
6 liivatetta
1 1/2 limetin mehu
Sekoita jogurtti ja tomusokeri. Liota liivatteet kylmässä vedessä. Kuumenna kattilassa puristettu limettimehu ja liuota siihen liotetut liivatelehdet. Valuta liivateseos ohuena nauhana jogurtin joukkoon. Annostele tarjoilulaseihin. Peitä kelmulla ja nosta viileään hyytymään muutamaksi tunniksi.
Limemarinoidut mansikat
1 l mansikoita
1 limetin raastettu kuori
1/2 limetin mehu
2 rkl hunajaa
Raasta limetin kuori. Sekoita mansikat limetin kuoriraasteen ja -mehun sekä hunajan kanssa. Nostele hyytyneiden jogurttien pinnalle mansikoita ennen tarjoilua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti