200 g digestive-keksejä
50 g voita
Täyte
2 dl vispikermaa
1 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
4 dl piimää
1/2 dl sitruunamehua
6 liivatetta
Päälle
2 prk mangososetta (esim. Piltti)
Hienonna keksit ja sekoita joukkoon sulatettu voi. Painele muruseos irtopohjavuoan pohjalle.
Laita täytettä varten liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Vaahdota kerma ja sekoita joukkoon sokerit ja piimä. Purista ylimääräinen vesi liivatelehdistä ja sulata ne kiehuvaan sitruunamehuun. Sekoita hieman jäähtynyt liivateseos piimä-kermaseokseen ohuena nauhana, koko ajan sekoittaen. Kaada täyte vuokaan.
Anna kakun hyytyä jääkaapissa vähintään neljä tuntia, mieluiten yön yli. Levitä hyytyneen kakun pinnalle mangosose, irrota kakku vuoasta ja koristele haluamallasi tavalla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti