torstaina, toukokuuta 13, 2010

Täytekakku mangon ja daim-kinuskin makuisilla täytteillä

Tämän loistavan kakkupohjan täytimme Kakku-unelman mangotäytteellä ja Karamelli Cakes'n daim-kinuskitäytteellä. Kakkua koristi kinuskikuorrutus, mutta taitaa olla jo toinen kerta kun epäonnistumme kinuskikuorrutuksessa. Tällä kertaa kuorrutuksesta tuli kivikova, joten ohje jääköön julkaisematta. Jatkossa kakkumme ei saa kinuskipäällystettä. Muuten kakku oli täydellinen. : )

Mangomousse
1 prk Flora vanillaa
1 prk maitorahkaa
2 prk mangososetta (vauvansose)
3 liivatetta
tilkka vettä tai mehua
tarvittaesssa sokeria

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vaahdota vaniljakastike. Sekoita maitorahka ja mangososeet sekaisin. Lisää vaniljavaahto varovasti rahka-mangoseokseen. Kiehauta vesi/mehu ja sulata liivatteet siihen sekoittaen. Anna jäähtyä vähän aikaa ja lisää liivatteet varovasti vaahdon joukkoon.

Daim-kinuskimousse
1 prk Flora vispiä
1 prk maitorahkaa
2 dl kinuskikastiketta
1 pss Daim-rakeita
3 liivatetta

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vahdota vispikerma ja lisää maitorahka ja Daim-rakeet. Sulata liivatteet kuumaan kinuskikastikkeeseen ja lisää ohuena nauhana sekoittaen vaahtoseokseen.

1 kommentti:

anskusiili kirjoitti...

Ainakin kakku näyttää upealta! : )