Marinoidut kesäkurpitsat
2 (noin 600 g) kesäkurpitsaa
1/2 dl valkosipulivalkoviinietikkaa
3/4 dl oliiviöljyä
2 rkl juoksevaa hunajaa
1/2 tl suolaa
ripaus sitruunapippuria
ripaus kuivattua basilikaa
Huuhdo ja viipaloi kesäkurpitsat noin 1/2 cm:n viipaleiksi. Sekoita valkosipulivalkoviinietikka, oliiviöljy, hunaja, suola, sitruunapippuri ja basilika keskenään. Kaada seos kesäkurpitsaviipaleiden päälle. Anna marinoitua viileässä vähintään tunti välillä sekoittaen.
Broilerikastike
400 g pehmeän pippurisia broilerin fileesuikaleita
1 iso tlk säilöttyjä herkkusieniä
3 dl ruokakermaa
1 tl suolaa
ripaus lime pepper -mausteseosta
ripaus pasta basilico-mausteseosta
1/2 dl juustoraastetta
1 rkl sitruunamehua
Kypsennä broilerin fileesuikaleet paistinpannulla, lisää valutetut herkkusienet ja paista vielä hetki. Lisää joukkoon ruokakerma sekä mausteet ja anna hautua. Lopuksi lisää joukkoon juustoraaste ja sitruunamehu. Tarjoa esimerkiksi basmatiriisin kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti