Pastanjauhajien jo muutama vuosi sitten tekemät, alunperin Glorian ruoka&viini -lehden ohjeistamat bataatti-savujuustotornit pääsivät grilliimme juhannuksena munakoisonyyttien ja lohen kanssa.
bataattia
oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria
Kippari-savujuustoa
Viipaloi pesty ja kuorittu bataatti ohuiksi viipaleiksi. Sivele viipaleille öljyä ja paista niiden pintaan kaunis väri grillissä tai paistinpannussa. Mausta viipaleet suolalla ja pippurilla ja lado ne kerroksittain juustoviipaleiden kanssa torniksi kaksinkertaisten foliopalojen päälle. Sulje folio nyytiksi nipistämällä kulmat yhteen ja kypsennä grillissä noin 10 minuuttia.
2 kommenttia:
Kuulostaapa mukavalta ruualta, kokeilla pitää.
näitä pitääkin kokeilla,kesäkurpitsa/tomaatti/mozzarellaversio kun on niin monesti jo testattu ;)
Lähetä kommentti