lauantaina, toukokuuta 05, 2007
Limettinen hunajameloni-broilerisalaatti
400 g marinoituja broilerinsuikaleita
hunajamelonia kuutioituna
1/2 lime
1 rkl sokeria
1/2 tl suolaa
tuoretta basilikaa
1 ruukku rucolaa
parmesaania
Kypsennä broilerinsuikaleet pannulla. Anna broilerien jäähtyä hieman ja kumoa ne astiaan, johon lisäät limen raastetun kuoren ja mehun sekä sokerin, suolan ja basilikasilppua. Sekoita ja anna marinoitua vähintään tunnin ajan.
Lado rucolat tarjoiluastian pohjalle. Asettele päälle marinoidut broilerinsuikaleet ja hunajamelonikuutiot. Lisää lopuksi parmesaanilastut. Tee salaatille kastike yhdistämällä pieni määrä mangochutneytä maustamattomaan jogurttiin.
Pippuri nautiskeli myös marinoidusta vuohenjuustosta hunajamelonin kera. Lime puolestaan kääri parmankinkkua hunajameloniviipaleiden ympärille.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti