lauantaina, toukokuuta 05, 2007

Limettinen hunajameloni-broilerisalaatti



400 g marinoituja broilerinsuikaleita
hunajamelonia kuutioituna
1/2 lime
1 rkl sokeria
1/2 tl suolaa
tuoretta basilikaa
1 ruukku rucolaa
parmesaania

Kypsennä broilerinsuikaleet pannulla. Anna broilerien jäähtyä hieman ja kumoa ne astiaan, johon lisäät limen raastetun kuoren ja mehun sekä sokerin, suolan ja basilikasilppua. Sekoita ja anna marinoitua vähintään tunnin ajan.

Lado rucolat tarjoiluastian pohjalle. Asettele päälle marinoidut broilerinsuikaleet ja hunajamelonikuutiot. Lisää lopuksi parmesaanilastut. Tee salaatille kastike yhdistämällä pieni määrä mangochutneytä maustamattomaan jogurttiin.

Pippuri nautiskeli myös marinoidusta vuohenjuustosta hunajamelonin kera. Lime puolestaan k
ääri parmankinkkua hunajameloniviipaleiden ympärille.

Ei kommentteja: