tag:blogger.com,1999:blog-665191899205339219.post7710704716572363345..comments2023-08-25T11:10:45.369+03:00Comments on Limepippuri: Valkosipulilla ja mozzarellalla höystettyä leipääPippurihttp://www.blogger.com/profile/12647601896707486363noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-665191899205339219.post-3056644397728921322007-05-07T19:58:00.000+03:002007-05-07T19:58:00.000+03:00Ensimmäinen kerta on todella aina harjoittelua, si...Ensimmäinen kerta on todella aina harjoittelua, sillä siitä ottaa opiksi aina seuraavaa kertaa varten.<BR/><BR/>Laitoimme suolaa myllystä, mutta todella liian vähän. Seuraavaksi täytyy rouskuttaa oikein kunnolla. Mietimme myös, että sormisuola saattaisi käydä myös tähän leipään, kuten focacciaankin. <BR/><BR/>Anonyymi, kiitos kehuista!:)Pippurihttps://www.blogger.com/profile/12647601896707486363noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-665191899205339219.post-9054249254723385112007-05-05T14:56:00.000+03:002007-05-05T14:56:00.000+03:00meillä on paha riippuvuus Jamien valkosipuli leipä...meillä on paha riippuvuus Jamien valkosipuli leipään eli sitä tehdään 3-4 kertaa viikossa. Oma ohjeeni muuten tuommonen mutta suolaa tosiaan enempi ja taikinaan laitan sokeria 3 rkl se tekee suolan kanssa kivan yhdistelmän. Lisäksi laitamme ihan helkutisti valkosipulia sillä tavalla että Valkoliekki nimiseen valmiiseen valkosipuli murskaan sekoitetaan olivvi öljy ja sitä seosta reilusti leivälle ja sitten suolaa suht reilusti ja mustapippuria. Jamien leipä on tullut tähän mennessä tehtyä jo varmaan satoja kertoja joten ohje hioutunu kokemuksen myötä. Meilläkin aluksi tuli ihan mautonta kunnes tajusimme pistää tosi reilusti valkosipulia ja suolaa kunnolla. Ja suola ehdottomasti merisuolaa myllystä. Nyt se on täydellista :) Kiva blogi teillä!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-665191899205339219.post-88904176165228805232007-05-04T08:05:00.000+03:002007-05-04T08:05:00.000+03:00Sama juttu täällä; Jamien leipään kannattaa rouhia...Sama juttu täällä; Jamien leipään kannattaa rouhia reilusti makua päälle! Hiukan epäortodoksinen, mutta maukas, versio syntyy kun ripottelee suosikkijuustoaan raasteena vielä pintaan.oliiviahttps://www.blogger.com/profile/07151823049861815530noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-665191899205339219.post-80368514801273126142007-05-03T14:13:00.000+03:002007-05-03T14:13:00.000+03:00Heippa! Tuohon leipään saa kyllä rouhia reippaasti...Heippa! Tuohon leipään saa kyllä rouhia reippaasti pippuria ja yrttejä. Eikä valkosipuliöljyä kannata säästellä! Ripottelitteko päälle tavallista suolaa vai myllystä? Myllystä saa paremman tuloksen :)Anonymousnoreply@blogger.com